Sudi-sudikan la ^_^

Isnin, 5 Mac 2012

Hari Ini Dalam Sejarah

Assalamualaikum...
huhuhuuuu hari ni dalam sejarah! Saya kena mengadap PK HEM. Gara-gara perkataan GATAL... Saya lupa plak geng2 deme ni mana nak faham bahasa. Dah bagi ayat lengkap pun tak faham boleh pulak terbabas...adeh! Dahtu pulak  si minachi ni datang bagi pihak anak org lain dan tak selidik or buat kajian nape agaknya cikgu yang baik dan bagus ni ( ni PK HEM yg cakap bukan saya tau!) marah deme tu sampai terkuar perkataan toooot!...yang paling sakit hati bila riki-riki ( betui ka) dapat tau mak org lain yang busy body tu...huhuhuuu
Anyway , saya pun salah gak pi bantai guna perkataan tu apesai...okey bear in mind don't use that word anymore in the future...
Apa-apa pun this year saya dapat ngajar science subject, 2 kelas jadi la.


Nota: Daku rasa nak minta tukar sekolah lain...mike ada kabel ka? boleh tolong ....

1 ulasan:

siti noorhajar binti mohamed saufi berkata...

salam.. hey nice blog..follow mine ^_^

http://penhijaupenpink.blogspot.com/

---------<@ Sahabat @>--------

Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar. Sahabat yang setia bagai pewangi yang mengharumkan. Sahabat sejati menjadi pendorong impian. Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan Allah.